Forsynings- og infrastrukturteknik

Vi er alle afhængige af stabil elforsyning
Hvad enten det er en simpel skrivebordslampe eller det største industrianlæg, er næsten alting omkring os afhængig af en sikker og stabil elforsyning for at fungere. Det er for det meste noget vi kun tænker over, når det IKKE fungerer, og Arssarnerit hjælper med at reducere risiko for og varighed af nedetid på jeres elforsyning. For nogle brancher og virksomheder er det direkte kritisk hvis strømmen svigter, og her bidrager vi med stor viden og erfaring omkring nødstrøms- og generatoranlæg.

Udover elforsyning har de fleste bygninger og brancher et behov for IT-netværk i et eller andet omfang. På dette område tilbyder Arssarnerit de nyeste teknologier, løbende opdateret viden og stor erfaring.

Elforsyning og infrastruktur er en af vores kernekompetencer
Arssarnerit’s kernekompetence er el-installation og alt hvad dertil hører. På stærkstrøms-området håndterer vi hele værdikæden omkring elforsyning, så I kun behøver en kontakt omkring alt el.

Når det kommer til svagstrøm, som fx netværk, fiber, wi-fi, styringer o. lign. er vi også total-leverandør, og sikrer jer de nyeste løsninger på alt fra traditionelle datainstallationer til komplette fiber- og trådløse netværk. Vi tilbyder certificering af de samlede løsninger, så du får sikkerhed for de ønskede hastigheder, og vi servicerer og vedligeholder alle typer anlæg.

Vi klarer alle former for elforsyning og infrastruktur
Arssarnerit favner alle kompetencer inden for elforsyning og infrastruktur, og kan løse enhver opgave – stor som lille. Herunder er et udpluk af de opgavetyper vi løser:

  • Elforsyning – lige fra forsyningsselskabets kabler til stikkene i væggen
  • Fiberinstallationer og -netværk
  • Etablering, idriftsættelse og vedligeholdelse af nødstrøms og generator-anlæg
  • IT-netværk, kablede såvel som trådløse
  • Installation og service på data- og bolignetværk

Vores samlede kompetencer og erfaring med elforsyning og infrastruktur-teknik giver jer store fordele
Vores specialister går i tæt dialog med jeres drifts- og systemansvarlige for at finde frem til de bedste individuelle løsninger til planlægning, etablering, idriftsættelse og vedligeholdelse af alt omkring elforsyning og infrastruktur. Vi fokuserer altid på at finde den bedste balance mellem driftsikkerhed, budgetrammer og optimal integration sammen med andre systemer.

Vil du vide mere om, hvordan Arssarnerit kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger omkring elforsyning og infrastruktur, skal du endelig kontakte os på telefon 322111. Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til jer.