Elevator service og nybygning - Vi flytter mennesker

Projektering, levering, installering og idriftsættelse
Arssarnerit samarbejder med de største elevator firmaer og kan være med til at løsen enhver opgave, da der altid er en elevator på markedet der passer til dit behov.

Service & Vedligehold
Med en serviceaftale hos Arssarnerit har du den perfekte løsning. Vi lytter til hvad du siger og laver efterfølgende en aftale, så den passer til dine behov. Det gælder uanset om du administrerer en omfattende portefølje af elevatorenheder, eller bare en enkelt elevator.

Grundlæggende serviceydelser
Vores grundlæggende serviceydelser dækker elementære vedligeholdelsesaktiviteter for dine anlæg, herunder de aktiviteter, der kræves ifølge lovgivningen. Vi yder altid en professionel rådgivning, der tager afsæt i din specifikke situation.

Arssarnerit sætter standarden for avanceret service, så dine anlæg får den længste levetid og den bedste ydeevne. Vi er førende inden for service af høj kvalitet til elevatorer, rulletrapper og automatiske døre og porte. Uanset, om det er udstyr fra KONE eller de fleste andre fabrikater, er vores forebyggende vedligeholdelsesløsninger af den højeste kvalitet. Med vores forebyggende vedligeholdelsesmetode tager vi os af dine anlæg, baseret på dine anlægs brug og alder

Med vores grundlæggende serviceydelser sikres du, at dine anlæg holdes i gang i henhold til de højeste sikkerhedsstandarder igennem hele bygningens levetid.

Vi er altid til at få fat i. Vores døgnvagt betjenes af uddannet personale, der altid står klar til at sende en servicetekniker ud til tilkald og andre opgaver.

Vil du vide mere om, hvordan Arssarnerit kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger omkring elevatorer, skal du endelig kontakte os på telefon 322111. Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til jer.