Teknisk service på alle bygningsinstallationer

Teknisk service hos Arssarnerit
I hverdagen tager de fleste af os for givet, at installationer som varme, lys, netværk og meget andet, fungerer problemfrit. For at sikre dette, er det vigtigt at alle tekniske installationer er korrekt vedligeholdt og efterset, og her kan Arssarnerit løfte enhver opgave for dig.

Vi er dybt specialiserede og meget erfarne i de mange tekniske fagkompetencer vi tilbyder, og alle vores medarbejdere har desuden en god forståelse på tværs af fag. Det betyder, at Arssarnerit kan være din tekniske servicepartner, der både løser hver enkelt specifik opgave med høj faglighed, og kan sørge for at opgaver på tværs af forskellige kompetencer, bliver løst nemt, hurtigt og med indbygget koordinering.

Vi indestår altid for optimal løsning af alle opgaver indenfor teknisk service, uanset karakter, type og størrelse. Et samarbejde med Arssarnerit omkring teknisk service sikrer dig døgnvagt og et team af flere personer, der kender kundens installationer. Desuden er der mulighed for akut- og tilkaldevagter ved særlige situationer døgnet rundt, året rundt.

Alle former for teknisk service og rådgivning
Hos Arssarnerit sørger vi for at udføre teknisk service på alle installationer, så de kører optimalt, og for at lovpligtige eftersyn gennemføres og dokumenteres. Vores erfarne fagfolk sørger også for at rådgive dig om forebyggende vedligeholdelse, optimeringsforslag og besparende tiltag. Det giver jer øget stabilitet i driften, økonomisk optimering og større tryghed i dagligdagen, hvilket medfører større effektivitet og gladere brugere og medarbejdere.

Vi har en klar holdning til at vores kunder fokuserer på emner, der kræver deres opmærksomhed. Det kan være ældre installationer, der med fordel kan udskiftes til ny teknologi, og dermed give mere stabil drift, løbende besparelser og lignende. Det kan også være ændrede behov, der kræver nytænkning omkring sammensætningen af de tekniske installationer.

Om behovet er stort eller småt, forstår vi at se jeres samlede installationer lidt ovenfra og kan derfor tilføre værdi ud over selve håndværket.

Vi tager os af al teknisk service – store såvel som små opgaver
Arssarnerit kan levere teknisk service i mange størrelser og sammensætninger. Afhængig af omfang, tilstand og behov, sammensætter vi en løsning med et eller flere elementer. Vi har fagkompetencer in-house til at løse serviceopgaver indenfor bl.a. følgende områder:

  • El-installationer
  • Sikringsanlæg
  • Indeklima og lysstyring
  • Brandsikring
  • IT-netværk

Vores mange kompetencer indenfor teknisk service kommer dig til gode
Vores specialister går i tæt dialog med jeres driftsansvarlige for at finde frem til den bedste løsning baseret på netop jeres installationer. Vi fokuserer altid på at finde den bedste balance mellem driftsikkerhed, budgetrammer og optimering i den vedligeholdelsesplan for teknisk service vi udarbejder til jer.

Vil du vide mere om, hvordan Arssarnerit kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger omkring teknisk service skal du endelig kontakte os på telefon 322111. Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine ønsker og behov.