Antenneanlæg

Stabil drift og høj oppetid – hver dag hele året
Kravene til et velfungerende og stabilt antenneanlæg vokser kraftigt i disse år. Det er derfor afgørende, at din antenneforening vælger en samarbejdspartner, der kan levere og servicere en professionel totalløsning – det giver tryghed i hverdagen.

Frit valg af signalleverandør
Som uafhængig installatør kan Arssarnerit tilbyde antenneforeninger frit valg af signalleverandør og ingen binding ved opgradering.

Stor landsdækkende driftsorganisation
Vi udfører anlægs- og driftsopgaver for alle boligselskaber i Nuuk, Sisimiut og Qaqortoq. Vi hjælper med alt fra overvågning af kundens net, udskiftning af hardware, reparation af kabelfejl til fejlretning ude hos den enkelte slutbruger. I Arssarnerit koncentrerer vi os om at gøre det, som vi er bedst til - nemlig at tilbyde vores teknikere og projektlederes kompetencer.

Vi løser kort sagt alle etablerings- og driftsopgaver inden for alle typer netværk (uanset om der er tale om fiber-, coax- og almindelig kobber).

Døgnvagt sikrer høj oppetid
Døgnvagt sikre tilgængelighed ved fejl, at du som netværksejer altid kan være tryg og vide, at hjælpen er lige ved hånden, hvis der er noget i dit netværk, der går ned. Oppetiden på et netværk er i dag et af de vigtigste parametre, og det er vi bevidste om.

Kun én kontaktperson til opgaven
Uanset hvilket omfang opgaven har ude hos kunden, vil vi altid sikre, at der kun er én enkelt navngiven kontaktperson i Arssarnerit til opgaven.

Vi bygger. Vi tilslutter. Vi vedligeholder.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende dialog, så vi sammen kan finde den mest optimale løsning til dit antenneanlæg - både økonomisk og teknisk.

Vil du vide mere om, hvordan Arssarnerit som jeres el-installatør kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger i relation til antenneanlæg, skal du endelig kontakte os på telefon 322111. Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dit behov.