Tågesikring er et effektivt redskab mod tyveri

Hvis tyven kommer ind, er tågesikring meget effektivt
Tyve er effektive mennesker – de ved, at de skal arbejde hurtigt i en verden med mange typer og lag af sikringsteknik. Nogle gange lykkedes det desværre tyve at bryde ind, og så handler det om at gøre deres forehavende sværest muligt for dem.

Her er tågesikring, eller tågegeneratorer og røgkanoner, som de også benævnes, et af de mest effektive værktøjer til minimering af tyveri, da det gør tyvens arbejde tæt på umuligt at udføre. Tågesikring anvendes ofte i detailforretninger, banker, tankstationer og varelagre, men kan installeres og anvendes overalt.

Tågesikring med røgkanon er helt uskadeligt
En røgkanon eller tågegenerator aktiveres normalt af tyverialarmen (AIA), dvs. ved registrering af indbrud. Lokalet fyldes på få sekunder med en tæt, tyk, hvid røg, der gør det umuligt at se noget eller navigere i lokalet. Røgen danner en uigennemsigtig hvid mur, der er helt uskadelig for mennesker og dyr, og som ikke kræver rengøring, når den har lagt sig efter en times tid.

Jeres udbytte er ikke til at tage fejl af. Den præventive effekt via skiltning reducerer antallet af indbrud, og hvis tyvene alligevel får adgang til bygningen, sørger tågegeneratoren for, at skaderne og tyverierne minimeres, da tyvene fokuserer 100 % på deres flugt fra stedet.

Tågesikring – fleksibilitet og integration
Som supplement til aktiveringen via alarmen er der også mulighed for en manual aktivering via knaptryk – en såkaldt panikfunktion eller overfaldstryk. Denne feature kan være god at have i situationer, hvor der fx er et røveri i gang, og indehaveren/medarbejderen ønsker en hurtig og effektiv action. Dertil er der mange andre fordele:

  • Alt fra små til helt store anlæg
  • Tågesikring er forsikringsgodkendt
  • Mulighed for indbygning og skjult installation
  • Integration med alarm (AIA), sirene, stroboskoplys etc.

Vores kompetencer og erfaring med tågesikring kommer jer til gode
Vores kompetencerådgivere inden for tågesikring går i tæt dialog med jeres driftsansvarlige for at finde frem til den bedste individuelle løsning til jer. Vi fokuserer altid på at finde den bedste balance mellem funktionalitet, driftsikkerhed, budgetrammer og optimal integration.

Vil du vide mere om, hvordan Arssarnerit kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger til tågesikring, skal du endelig kontakte os på telefon 322111. Vi er klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til jeres behov.