Adgangskontrol (ADK-anlæg) giver overblik og tryghed

Adgangskontrol (ADK) vinder indpas flere og flere steder
For 10-20 år siden havde de fleste virksomheder godt styr på hvilke medarbejdere, der havde hvilke nøgler til virksomheden, og styrede på den måde adgangen til bygninger og områder. Denne metode er desværre både primitiv, risikabel og omkostningstung efter nutidens målestok. Og efter løsningerne for elektronisk adgang er blevet enklere, bedre og billigere, vinder de mere og mere indpas i virksomheder og det offentlige.

Elektroniske låse og adgangskort giver meget større muligheder og fleksibilitet end traditionelle låse og nøgler, og et ADK-anlæg er tilmed væsentligt nemmere at skalere og udbygge. 

ADK-anlæg (adgangskontrol) med fleksibilitet og integration
En adgangskontrol-løsning kan leveres i mange former og størrelser, men består typisk af kortlæsere, tastaturer, låse, kontrolenhed og brugerflade. I nogle tilfælde anvendes nøglebrikker, biometri eller helt aktuelt smartphone apps (NFC). Via brugerfladen er det muligt at redigere rettigheder i real-time, se historik og meget mere.

Supplerende til sikkerhed og adgangskontrol, kan systemet også håndtere fx afregning for print/kopi, kantine og andre medarbejderkøb, så fleksibiliteten og skalerbarheden er høj. Arssarnerits ADK-løsninger er garant for sikker og krypteret håndtering af persondata + nem integration med andre systemer, fx TV-overvågning, AIA anlæg og mange andre.

Jeres fordele ved adgangskontrol
Den store fleksibilitet, der er indbygget i ADK-anlæg, giver jer mange muligheder.

  • Det er nemt og hurtigt at fjerne og tilføje adgangskort, og ikke mindst at ændre rettigheder, fx adgang til forskellige områder, tidspunkter etc.
  • Adgangskontrol giver et detaljeret overblik over trafikken til, fra og i bygninger og lokaler, hvilket kan anvendes til optimering af faciliteterne.
  • Adgangskort, personlige koder o. lign. er sværere at forfalske end traditionelle fysiske nøgler, og ved mistanke kan hele systemet hurtigt omprogrammeres.
  • Det hele administreres fra én central brugerflade, der kan være web/app-baseret for størst mulig fleksibilitet og overblik. Her kan man også tilgå loggen med historik over alle hændelser og aktiviteter.

Alt i alt giver adgangskontrol-anlæg jer væsentlige fordele, der i sidste ende handler om sikring af værdier og mennesker + en øget tryghed for jeres medarbejdere.

Vores kompetencer og erfaring med adgangskontrol (ADK) kommer jer til gode
Arssarnerits kompetencerådgivere inden for adgangskontrol (ADK) går i tæt dialog med jeres driftsansvarlige for at finde frem til den bedste individuelle løsning til jer. Vi fokuserer altid på at finde den bedste balance mellem funktionalitet, driftsikkerhed, budgetrammer og optimal integration. Vores store erfaring er din sikkerhed for god kvalitet og højt vidensniveau.

Vil du vide mere om, hvordan Arssarnerit kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger til adgangskontrol (ADK), skal du endelig kontakte os på telefon 322111. Vi er klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til jeres behov.