Brandsikring og andre brandtekniske løsninger

Med totalløsninger inden for brandsikring redder vi menneskeliv og værdier
For Arssarnerit handler brandsikring først og fremmest om at passe på mennesker og værdier for vores kunder. I vores arbejde med brandtekniske løsninger, holder vi fokus på kundernes behov, og vi påtager os ansvaret for hele værdikæden frem til den endelige levering.

Det betyder, at vi naturligt forestår alt lige fra rådgivning og design for projektering og etablering til idriftsættelse, samt drift og vedligeholdelse og løbende optimering af den rette løsning for brandsikring. Kort sagt er vi landsdækkende leverandør af totalløsninger inden for brandsikring.

Vi tilbyder optimale løsninger ud fra enhver given brandstrategi, med elementer som automatiske brandalarmeringsanlæg (ABA), automatiske varslingsanlæg (AVA), automatisk brandventilation (ABV), automatisk branddørlukning (ABDL) og flugtvejsbelysning. I er derfor i trygge hænder hos Arssarnerit, når det kommer til brandsikring.

Bygningsreglementet stiller krav til brandsikring – Arssarnerit leverer de rigtige løsninger
For mange bygningers vedkommende, stiller bygningsreglementet helt specifikke krav til brandsikring – alternativt kan det være forsikringsselskabets ønske. Når disse krav er blevet konkretiserede af byggerådgivere i form af en brandstrategi, sikrer vi levering, installation og idriftsættelse af en løsning, der både lever op til kravene, men også er fremtidssikret og nem at anvende i det daglige. Efter ibrugtagningen sikrer vi den løbende vedligeholdelse således, at niveauet for brandsikring til stadighed fastholdes, optimeres og efterlever kravene.

Vi udarbejder også løsninger til individuel brandsikring, dvs. i situationer hvor der ikke er krav fra Bygningsreglementet. Dette er typisk et supplement til en sikker og kontinuerlig drift eller ved forsikringsmæssige krav, og her kan Arssarnerit, gennem dialog med kunden, rådgive om og levere en effektiv løsning. Kunderne kan ofte opnå besparelser på forsikringspræmien.

Branchens stærkeste palette af kompetencer inden for brandsikring
Igennem Lindpro er Arssarnerit  DBI-godkendt til at levere og servicere langt de fleste brandtekniske løsninger. Og derfor kan vi hive vores kollegaer fra Lindpro til at hjælpe med alle tænkelige løsninger. Med vores mere end 30 års samlede viden og erfaring, leverer vores certificerede og specialiserede medarbejdere fremtidssikrede løsninger inden for brandsikring på det højeste kvalitetsniveau.

  • ABA – automatisk brandalarmeringsanlæg
  • AVA – automatisk varslingsanlæg
  • ABV – automatisk brandventilation (mekanisk/termisk)
  • ARS –  automatisk rumslukning
  • ABDL – automatisk branddørlukning
  • Flugtvejsbelysning

Vores kompetencer og erfaring med brandsikring kommer dig til gode
Vores kompetencerådgivere går i tæt dialog med jeres driftsansvarlige for at finde frem til den bedste løsning til jeres brandsikring. Vi fokuserer altid på at finde det bedste kompromis mellem sikkerhed, budgetrammer, drift og optimal integration.

Vil du vide mere om, hvordan Arssarnerit kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger til brandsikring, skal du endelig kontakte os på telefon 322111. Vores erfarne fagfolk står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dit behov.