El-installatør, der favner bredt og med stærke kompetencer

Arssarnerit er landsdækkende el-installatør med lokal forankring
Vi er din landsdækkende el-installatør, der løser alle typer opgaver inden for el-installation. El-installation er vores kernekompetence, der binder vores mange tekniske kompetencer og serviceforretning sammen. Vi klarer alt fra basale installationer til intelligente industri- og bygningsinstallationer samt -styring.

Kombinationen af den lokale forankring via vores afdelinger Nuuk, Qaqortoq, Sisimiut og Kangerlussuaq og vores storkunde-afdeling i Nuuk, der styrer og koordinerer på tværs af landsdele og kompetencer, gør Arssarnerit til en helt unik el-installatør. Det betyder masser af fordele for jer som kunder i form af bl.a. nærhed, kendskab og stor bredde i kompetencer.

El-installatør for erhverv og offentlige institutioner
Vores kunder tæller alt fra store entreprenører til offentlige institutioner og virksomheder i alle størrelser.

Uanset størrelsen af kunderne og opgaverne, søger vi altid at afsætte et fast el-installatør team til hver kunde. Dermed får du som kunde store fordele, da vi får et indgående kendskab til jeres bygninger og installationer. Mindst lige så vigtigt er det at vi sikrer tætte personlige relationer til jeres driftsansvarlige, så den primære dialog om opgaverne bliver mere direkte og meget nemmere.

Vi gør en stor indsats for altid at være på forkant med udvikling, lovgivning og dokumentationskrav. Det betyder at I altid kan være sikre på at jeres installationer lever op til de lovmæssige krav inden for el-installation. Dette gør os i stand til at sikre jer både de bedste og samtidig også de mest fremtidssikrede løsninger.

El- og autoriseret og SKS certificeret
Selv om det er en indforstået forventning fra alle kunder, sætter vi en stor ære i at lave et godt stykke arbejde hver gang, og sørge for at vi sletter alle spor efter enhver arbejdsopgave. Hver gang vi har løst en opgave, giver vi også en høj grad af proaktiv rådgivning omkring nært forestående eftersyn, optimeringer af installationer, anbefalinger omkring fornyelse o. lign. Det sikrer jer en langt højere driftsikkerhed på installationerne.

Arssarnerit: el-installatør, der løser alle typer el-opgaver
Som el-installatør oplever vi mange forskellige kunder og opgaver, og selv om ikke to kunder eller to opgaver er ens, er de altid et miks af vores mangfoldige kompetencer:

  • El, belysning, termografering
  • Forsyning og tavler
  • Nødstrøms- og generatoranlæg
  • Brand- og sikrings-teknik
  • Automation, instrumentering, proces
  • Fiber, data, wi-fi
  • Styring af indeklima, dynamisk lys, ventilation, BMS/CTS

Vi bruger vores mangfoldige kompetencer og lange erfaring som el-installatør til fordel for dig
Vores specialister går i tæt dialog med jeres driftsansvarlige for at finde frem til den bedste individuelle løsning til vedligeholdelse, optimering og reparation af hele jeres el-installation. Vores store erfaring som el-installatør betyder at vi altid kan finde den bedste balance mellem driftsikkerhed, budgetrammer og optimal funktion.

Vil du vide mere om, hvordan Arssarnerit som jeres el-installatør kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger i relation til el-installationer, skal du endelig kontakte os på telefon 322111. Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dit behov.