Kompetencer

Elinstallationer
Arssarnerit udfører alle former for elinstallationer på store som små byggerier. Vi har således været med til at projektere og udføre hospitaler, haller, butikcentre, rejefabrikker, kraftvarmeværker og enfamiliehuse. 

Termografering
I Nuuk har vi udført termografering for Nuuk Lufthavn, Air Greenland, Hotel Hans Egede koncernen, Søværnet´s skibe i Grønland, Nukissiorfiit, Royal Greenland og flere steder på kysten. Vi er ITC Certificeret i Level 1 af FLIR Systems AB Sweden.

EDB Netværksinstallationer
Vi udfører data og EDB netværksinstallationer incl. projektering, service og vedligehold, således at vi kan løse komplette kontorløsninger.

Belysningsanlæg
Dette er ikke bare lamper, der sættes op. Der skal tage hensyn til rummets form, indretning og funktion, før man kan gå i gang med at projektere belysningsanlægget. Vi laver lysberegninger iht. DS-normerne, således at belysningsanlægget lever op til Arbejdstilsynet og DS-krav og normer.

Elservice
Opgaverne spænder fra skibsinstallationer over elektromekanik til serviceopgaver i industri, kontorer og boliger. Med de veludstyrede servicevogne ligger vi i front som servicefirma i Grønland. Hos os er service ikke noget, man taler om - det er en selvfølge.

Brandmelderanlæg
Disse serviceres med såvel obligatoriske eftersyn som alm. vedligeholdelse og reparation. Nye anlæg projekteres og udføres. 

Elevatorer
Vi udfører lovpligtig eftersyn på elevatorer samt reperation og renovering af disse. 


Øvrige opgaver
Endvidere kan nævnes adgangskontrol, varslingsanlæg, tv-overvågning, tyverialarm og meget andet, som er beslægtet med faget.

 
Arssarnerit A/S